2016. április 29., péntek

kutyaház ( kis méretű ) fazsindellyel fedve kzs1/1 - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Anyaga: fenyőfa deszka
A faanyag környezet és állatbarát vizes bázisú anyaggal impregnálva van, ez védi a rovarkártevőktől és a különféle penészgombáktól.
Külső méretek:                                 hossz: 62 cm      szélesség: 42, 5 cm          magasság: 62 cm
Belső méretek:                                 hossz: 55, 5 cm  szélesség: 40 cm              magasság: 52 cm
A bejárat mérete:            szélesség: 20 cm              magasság: 35 cm
A kutyaház teteje deszkából készült. A deszkát egyrétegű kátránypapírral borítottuk, majd egymáshoz illeszkedő, impregnált fazsindellyel fedtük. A tető ennél fogva egyrészt a legszélsőségesebb időjárás hatására sem ázik be. Másrészt jól védi az állatot a napsugártól és a tető túlzott felmelegedésétől. Harma! drészt a kutyaháznak esztétikus külsőt biztosít. A fazsindelyes tető zöldre van festve a kutyaház többi részenatúr színü. ( ez eltér a megjelentetett képtől )
A kutyaházhoz a tető szigeteléséhez felhasznált kátránypapíron túlmenően - semmilyen állatidegen műanyagot (gumit, préselt hulladékot, stb. ) nem használtunk fel (sem a beltéren, se pedig a külső részen).
A kutyaház lapra szerelve, polietilén fóliába (vagy papírdobozba) csomagolva szállítható. A termék úgy van kiszerelve és csomagolva, hogy egy kisebb méretű személyautóban is gond nélkül elszállítható legyen. Postai szállítás is lehetséges, mind lapraszerelten, mind pedig összeállítva.
Kérésre a termék összeállítva is elvihető. A lapraszerelt és az összerakott kutyaház árában nincs eltérés. A szállítási költségben természetesen van.
A kutyaház felépítménye jelenleg csak natúr szinben kapható. A fa! zsindelyes tető zöld színü.

Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2016-05-08 21:15 . kutyaház ( kis méretű ) fazsindellyel fedve kzs1/1 - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése