2016. április 30., szombat

Garós Apple 27"-es Thunderbolt monitor! - Jelenlegi ára: 180 000 Ft

Eladó egy 2014 novemberében vásárolt 27” -es Apple Thunderbolt kijelző, mely 2017 decemberéig garanciális (ApplaCare)!  Eredeti dobozában, összes tartozékával (táp átalakító)!
Most járt garanciális szervizelésen, kitisztították és kicserélték a kijelzőt (tehát elvileg egy új, null km-es LCD panel van benne), mert porosodott!
Mivel a laptopom időközben elkelt, ezért jelenleg nincs mód a kipróbálására (hacsak nem hozott eszközzel)!
  
Áttekintés
A világ első Thunderbolt kijelzője.
Beépített Thunderbolt technológiával.
A Thunderbolt I/O-technológiának köszönhetően soha nem látott sebességgel viheted át az adatokat számítógéped és más eszközeid között. A mindkét irányban két, egyenként 10 Gb/s átviteli sebességű csatornát használó technológia az USB 2. 0 sebességének akár a hússzorosát, a FireWire 800 sebességének akár a tizenkétszeresét is ! elérheti. Emellett arra is lehetőséget nyújt, hogy egyetlen kompakt portra akár hat eszközt is csatlakoztass.
Mindentudó dokkolóállomás.
Egyetlen kábellel bármely Thunderbolt-kompatibilis Mac számítógéphez csatlakoztathatod, így a 27 hüvelykes, nagy felbontású képernyő, a kiváló minőségű hangszórók, a FaceTime HD-kamera, a FireWire 800 és a Gigabit Ethernet port mellett a további nagyteljesítményű perifériák – például merevlemezek vagy videorögzítő eszközök – sorba kötésére alkalmas Thunderbolt port nyújtotta lehetőségeket is élvezheted.
Energiaellátás egyszerűen.
A Thunderbolt Display kijelzőn MagSafe csatlakozó is található, amely biztosítja a MacBook Pro vagy a MacBook Air energiaellátását és a feltöltési lehetőséget. 1 A csatlakozó az asztalodon vár, és mindig használatra kész. Nem lesz szükséged arra, hogy letekerd a laptopod tápegységének kábe! lét – a tápegységet elő sem kell venned az utazót�! �skából.
Az új MacBook-családhoz készült – Nagyobb kijelző a legnagyszerűbb ötleteidhez.
Thunderbolt-kompatibilis Mac számítógépedet az Thunderbolt Display kijelzőhöz csatlakoztatva páratlan, panorámaszerű látványban részesülsz. Ez az óriási méretű, 27 hüvelykes, fényes felületű, széles képformátumú kijelző mozihatást keltő 16: 9-es oldalaránnyal és lenyűgözően nagy, 2560 x 1440 képpontos felbontással rendelkezik. Mindez nagyobb teret ad a MacBook Air vagy MacBook Pro számítógépen futtatott alkalmazásoknak, és az iMac, illetve a Mac mini számítógépeknek is méltó társa az íróasztalon.
LED-es háttérvilágítás.
Várakozási idő nélkül is teljes fényerő. Ez a LED-es háttérvilágítás legnagyobb előnye. A legtöbb képernyővel ellentétben, amelyek csak egy bemelegedési szakasz után érik el a maximális fényerőt, a LED-es háttér-világítású kijelző azon! nal bekapcsol, és teljes erővel lép működésbe. A LED-es háttér-világításnak köszönhetően a kijelző fényereje szabályozhatóbbá is válik. Így az Apple Thunderbolt Display kijelző képe akár a legsötétebb helyiségek fényviszonyaihoz is igazítható.
Beépített FaceTime HD-kamera és mikrofon.
A beépített FaceTime HD-kamerának és mikrofonnak köszönhetően asztali vagy hordozható Mac számítógépedet – az utóbbit akár összecsukva is – a kijelzőhöz csatlakoztatva HD minőségű videohívásokat folytathatsz2, vagy fotókat készíthetsz a Photo Booth alkalmazással.
A Thunderbolt Display kompatibilitása.
A Thunderbolt-kompatibilis Mac számítógépek – a MacBook Air, a MacBook Pro, a Mac mini, a Mac Pro és az iMac jelenlegi generációja – teljes mértékben kompatibilisek az Apple Thunderbolt Display kijelzővel. Az Apple Thunderbolt kijelző nem kompatibilis a 2015 első fel! ében megjelent Retina kijelzős, 12 hüvelykes Macbookkal.
Kiem! elt jellemzők
Beépített FaceTime HD-kamera és mikrofon
Beépített 2. 1-es hangszórórendszer
Képernyőméret: 27 inches (diagonal viewable)
Kijelző típusa: Aktív mátrixos TFT LCD
Képarány: 16: 9
Felbontás: 2560 x 1440 képpont
Színmélység: 16, 7 millió szín
Látószög: függőlegesen 178°, vízszintesen 178°
Fényerő: 375 cd/m2
Kontrasztarány: 1000: 1
Válaszidő: 12 ms
Kensington-zárnyílás
Kábeltípus: Thunderbolt
Energiatakarékos üzemmód: 1 W vagy kevesebb
Kompatibilis a külön beszerezhető VESA-szerelőkészlettel
Méret és tömeg:
Magasság: 49, 1 cm
Szélesség: 65 cm
Mélység: 20, 7 cm talppal együtt
Tömeg: 10, 8 kg
Energaiellátás: 100– 240 V váltóáram, 50– 60 Hz
Maximális energiafelhasználás: 250 W (Thunderbolt Display a MacBook Pro töltése közben)
Energiatakarékos üzemmód! : 2W or less


Jelenlegi ára: 180 000 Ft
Az aukció vége: 2016-05-04 20:33 . Garós Apple 27"-es Thunderbolt monitor! - Jelenlegi ára: 180 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése