2022. október 29., szombat

Onkyo Integra TA-2570 3 fejes magnódeck - Működik, de átnézésre szorul - Jelenlegi ára: 49 000 Ft

Eladásra kínálom a képeken látható Onkyo Integra TA-2570 típusjelzésű magnódecket.
A korához képest egész korrekt esztétikai állapotban van, bár vannak rajta kisebb kopásnyomok (főleg az előlap felső élén), illetve a sarkok is nagyon picit "le vannak gömbölyítve". Ezeket próbáltam fotózni.
A deck működik, de ha hosszú állás után indítja el az ember, akkor nagyjából 10-15 másodpercig lassabban játssza le a kazettát, majd beáll normális sebességre. Ezek után már nem is csinálja ezt a hibát, csak ha megint hosszabb ideig nincs bekapcsolva. A kazettaajtó plexije néha benyomódik, mert elengedett a ragasztása, tehát vissza kell ragasztani.
A deck tehát alapos átnézésre, karbantartásra és beállításra szorul! Az sem kizárt, hogy néhány elhasználódásra hajlamos dolgot (például gumi-alkatrészek) cserélni kell benne.
------------------------------------------------ A megnyert tételeket Szentendrén lehet személyesen átvenni egy megadott helyen és időben. - Utánvétellel semmit nem küldök; csak előreutalás után postázok. - Alap esetben a csomagokat nem törékenyként adom postára, de opcionálisan kérhető a csomag postára adása törékeny csomagként is. - Az aukciókban szereplő képek minden esetben a meghirdetett tételekről készültek.

Jelenlegi ára: 49 000 Ft
Az aukció vége: 2022-10-30 00:43 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése