2022. május 24., kedd

Dologél fogínynyugtató gél, 25 ml - Jelenlegi ára: 2 690 Ft

Dologél fogínynyugtató gél, 25 ml
A csecsemőkori- és kisgyermekkori fogzás okozta tünetek, valamint ínygyulladás és ínyfájdalmak enyhítésére válassza a Dologelt. mely egy természetes hatóanyag alapú fogínygél.
Miért a Dologel?
Teljesen természetes összetételű és teljes körű megoldást nyújt: míg Valeriana tartalmával csillapítja a fájdalmat, Kamilla és Propolis tartalmának köszönhetően enyhíti a gyulladást és fertőtleníti is a fogínyt. A Dologel - más helyi fájdalomcsillapító gélekkel ellentétben - nem tartalmaz lidokaint vagy másféle szintetikus fájdalomcsillapítót, így nem terheli meg a pici szervezetét Természetes alkotóelemeinek köszönhetően kíméletes a gyomorhoz, így naponta többször is alkalmazható Hatóanyagai jellemzően nem okoznak allergiás reakciót vagy mellékhatásokat, ezt szakorvosi vizsgáltok igazolják Cukormentes, így nem árt a kifejlődő fogacskáknak Kellemes ízű, így a baba szívesen elfogadja Nem tartalmaz mentolt, így homeopátiás szerekkel együtt is alkalmazható.
A fogzáson kívül alkalmazható még: egyéb szájüregben levő gyulladások vagy sérülések (pl. ínygyulladás, afták) az egyes durva felületű élelmiszereknek köszönhető nyálkahártya sérülések valamint a fogászati eszközök (pl. fogszabályzó) okozta irritáció tüneteinek enyhítésére.

Jelenlegi ára: 2 690 Ft
Az aukció vége: 2022-05-25 02:56 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése