2022. január 19., szerda

RADICA snowboarder Tv Game síelő tévéjáték testmozgással - Jelenlegi ára: 1 990 Ft


A képen látható használt állapotban és mennyiségben
 Használva volt több évig. törés mentes,  
A készülékbe elemet kell helyezni. Az RCA csatlakozók segitségével TV vagy monitorhoz kötni , utánna indulhat a játék 
 Csak csatlakoztassa a játékot a TV-hez . Szálljon fel a snowboardra, és kezdje el a pályát aprítani. A snowboard manőverezése közben teljes színben és sztereó hangzásban láthatja a megfelelő műveleteket a TV képernyőjén. Válassz 4 izgalmas játék közül.
Személyesen Érden lehet átvenni.
Köszönöm és tekintse meg további termékeimet.
Postára nem tudom adni. Fox post automata 899 Ft Házhoz 1490FT
Használati utasítás
Keressen nagy levegőt a Radica Play TV Snowboardjával. Csak csatlakoztassa a játékot a TV-hez vagy a videomagnóhoz. Szálljon fel a snowboardra, és kezdje el a pályát aprítani. A snowboard manőverezése közben teljes színben és sztereó hangzásban láthatja a megfelelő műveleteket a TV képernyőjén. Válassz 4 izgalmas játék közül. Free Ride/Trick Run, Timed Slalom verseny, Half-Pipe Trick verseny és Big-Air verseny. Versenyezz az idő- és stíluspontokért. Ha nyerni akarsz, kerüld az akadályokat, és gyűjts speciális erőlabdákat, hogy növeld a sebességed. A snowboardozás nagyon rövid idő alatt olyan népszerűvé vált, mint a síelés a téli sportok szerelmesei körében. De bár nagyon szórakoztató lehet, nem éppen elnéző a kezdőknek. Szerencsére ez a nappali változat a beszállás minden örömét biztosítja, zúzódások vagy csonttörések nélkül. A műanyag tábla, amely akár 180 fontot is tud tartani, meglehetősen könnyen csatlakoztatható bármely szokásos TV-hez. A fedélzeten a versenyzők négy mód közül választhatnak: félcső, szlalom, big air vagy freestyle. Minden kiválasztás a tábla segítségével történik, és a felületet eleinte kissé körülményesnek találtuk. De miután rájöttünk, számtalan sípályán szálltunk le, és nagyon jól éreztük magunkat. Noha a grafika nem éri el az Xbox-játékok minőségét, a játékot valódi táblán lovaglás közben játszani.
  Sikeres licit esetén kérem három napon belül vegye fel velem a kapcsolatott, különben negatív értékelés mellet visszahelyezem a Vatera piacterére.  

Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2022-01-20 08:51 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése