2021. október 27., szerda

Xiaomi MiHome okosotthon központ (HUB, kínai!!) - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Xiaomi Smart Home central hub - hibáltan, megkímélt állapotú.
Fontos, hogy a készülék Kínából származik, működik mindegyik Magyarországon kapható készülékkel és szenzorral is, de a HUB beszélt nyelve kínai! A kezelése természetesen lehet angol Androidról/iOSről.
A MiHome alkalmazásban a régiót  : Mainland China-ra kell állítani és akkor tökéletesen működik.
TULAJDONSÁGOK:
Xiaomi okosotthon 
Központi egység 
WiFi 2. 4 GHz és ZigBee kapcsolódás
További szenzor és kapcsoló bővítési lehetőség (30 eszközig)
Létrehozható automatizmusok
Éjszakai fény, riasztó és kapucsengő üzemmódok
Távoli felügyelet és értesítések interneten keresztül
A vezérlő egységet egy konnektorba csatlakoztatva egy vevőként működik, amely a szenzorok jelét veszi. A WiFi routeren és az otthoni internet kapcsolaton keresztül csatlakozik az internethez. Az eseményekről naplót készít és push üzenetként el is küldheti azokat telefonodra.
A szenzorok csoportjai Zigbee kapcsolaton keresztül csatlakoznak a központi egységhez. Ez a szett egy központi egységet, két mozgásérzékelőt, két nyitásérzékelő és egy univerzális kapcsolót tartalmaz.
 
A Mi Smart Sensor Set lehetővé teszi automatizmusok létrehozását az okosotthonon belül. Fellálíthatsz szabályokat, mikor az eszközök működnek/nem kűködnek, különböző funkciókat aktiválhatsz, stb. a szenzorok adatai alapján.
Még több szenzort is hozzáadhatsz a rendszerhez (összesen 30-at), amelyek külön megvásárolhatók.
 
Minden automatizmust és szabályt a Mi Home mobil alkalmazásban állíthatsz be egy nagyon egyszerű felhasználói felületen keresztül. A Mi fiókodhoz kapcsolt egyéb okos eszközök automatikusan kapcsolódnak az okosotthon központi egységéhez, és így testre szabhatod a saját automatizált otthonodat. A lámpák felkapcsolhatnak, ha belépsz, a légtisztító elindulhat, ha becsukod az ajtót, stb. a lehetőségek szinte határtalanok.


Jelenlegi ára: 7 000 Ft
Az aukció vége: 2021-10-28 02:42 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése