2021. július 27., kedd

VADONATÚJ!!! FÉLÁRON!!! Inox Pro Vision 3 literes digitális fritőz fritteuse olajsütő friteuse - Jelenlegi ára: 19 500 F

A licit tárgya: olajsütő
Vadonatúj!!! eredeti dobozában!!!
Féláron!!! új ára 100 Euro volt (utolsó kép)!!!
Sváb rokonoktól kaptuk karácsonyra ajándékba (az árát igényesen rajtahagyva), de sosem használtuk.
2. 100 W-os betekintő ablakos Inox friteuse!!!
3 liter olaj, fritőzolaj vagy fritőz-zsír kell bele.
Könnyedén beállítható a hőmérséklet és az idő (9. kép). Amint elérte a kívánt hőfokot a termosztát kikapcsol. Ha elromlana, akkor van benne még egy biztonsági, 200 ° C-nál kioldó hőfokkapcsoló, ezzel megakadályozható a túlhevülés, az olaj esetleges kigyulladása. A hiba elhárítása után a Reset gombbal újra használatra késszé tehetjük a fritőzt.
Alkatrészeire szedhető (8. kép), így könnyen szűrhető az olaj, valamint a fűtő szerkezete kivételével az összes része akár mosogatógépben is tisztítható!
Használaton kívül az elektromos vezetéke praktikus módon a hátsó részben lévő üregbe süllyeszthető. A nyél a kosárba visszahajtható, de le is vehető. Ezek által roppant helytakarékos módon tárolható.   
 
Van sok más termékem is, például homokszűrőm, papírszűrőm, érdemes egy percet szentelni rájuk! Ide kattintva megtalálhatóak!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van elég saját referenciám!


Jelenlegi ára: 19 500 Ft
Az aukció vége: 2021-07-27 14:15 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése