2021. április 26., hétfő

Willful fitness okoskarkötő - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Eladó a képen látható Willful fitness okoskarkötő(kék)
Fitness Activity Tracker: Pontosan kövesse nyomon a lépéseit, a megtett távolságot, az elégetett kalóriákat, az aktív időt egész nap. 14 edzésmód áll rendelkezésre, így jobban nyomon követheti egyéb tevékenységeit.
Pulzusmérő óra és alvásmonitor - A legújabb pulzusmérőt fogadja el a pontos és hatékony pulzusméréshez; Automatikusan észleli az alvását 9 és 8 óra között, és elemzi az alvás minőségét mély alvással, könnyű alvással és ébredési idővel. A csendes rezgésjelző másokat nem zavarva ébreszthet fel.
Soha ne hagyja ki az üzenetet vagy a hívást: nézze meg a hívásokat és üzeneteket a Willful SW352 okosórán: Értesítéseket fogadhat a képernyőn a hívásokról, naptárról, SMS-ekről és SNS-ekről (Facebook, WhatsApp, LinkedIn, Instagram és Twitter).
Színes képernyő Vízálló fitnesz tevékenység-követő: Támogatja az IP68 vízálló, SW352 lépésszámláló órát lehet használni úszáshoz vagy búvárkodáshoz; A 0, 96 hüvelykes színes LCD-képernyő kiváló HD képminőséget kínál. Karcsú és klassz dizájn, amely nagyon egyedülállóvá teszi a többi intelligens együttesét.
Főbb jellemzők
hosszú akkumulátor-élettartam, Állítható fényerő-képernyő, kamera vezérlés, ülő riasztás, csuklóérzékelés, csatlakoztassa a mobil GPS-t a megtett út térképen való megjelenítéséhez
Ennek a fitneszórának USB-csatlakozó van a végén, csak töltse fel bármilyen USB-porttal (nincs szükség kábelre).

Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2021-04-26 13:42 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése