2021. január 28., csütörtök

MINT AZ ÚJ!! FÉLÁRON!! 43-as Rollerblade Crossfire 4.0 TFS gyorsfűzős aluvázas egysoros görkorcsolya - Jelenlegi ára: 26


Licit tárgya: Rollerblade görkorcsolya
Inkább új, mint újszerű!!!!
Féláron!!!  új akciós ára 149, 99 Euro volt!!! Itt a linkje: KATT IDE!
Rollerblade Crossfire 4. 0 TFS típusú görkorcsolya, 43-as méretű (belső talphossza 280 mm).
Ausztriában vásároltam magamnak (és a fiamnak is egyet), hogy majd együtt korizunk, de nem került rá sor. Legalább is együtt. És már nem is fog.  
Csatos és TFS gyorsfűzős rendszerű. A Pull Up feliratú húzójával ráfeszítjük a lábunkra, a zöld karikában látható gomb megnyomásával lazíthatjuk (9. kép). Nagyon kényelmes, jól fixálja a bokát.  
A görgői 84x24!!! mm-esek, SG7 mikrocsapágyazásúak!!! ShockEraser+ rendszerű rezgéscsillapítás van a talpába építve, ami kíméli a bokát és térdet.
A Progressive Fit System cég gyártotta a cipőbelsőt. Az világon az egyik legjobb, kényelmet, szellőzést (Air-Vent System), tartósságot biztosít kompromisszumok nélkül.
Az fiamé is eladó, egy 40-41-es Rollerblade Pro 03 Biodynamic Pro. Az összes hirdetésem közt az is megtalálható. Az utolsó képeken ez látható. Itt a linkje: KATT IDE!
A kettőt együtt kedvezményesen odaadom!
Van sok más hasznos termékem, érdemes egy percet áldozni rájuk! Ide kattintva megtekinthetőek!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van már elég saját referenciám!

Jelenlegi ára: 26 500 Ft
Az aukció vége: 2021-01-28 16:45 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése