2020. szeptember 24., csütörtök

Celeron D 336 2,8 GHz HIBÁTLAN, TESZTELT - Jelenlegi ára: 200 Ft

Eladó a képen is látható processzor. hibátlan, én magam teszteltem le . A Windows 10 hivatalosan nem támogatja, de aki megvásárolja, annak elmondom a módszert amivel ez mégis lehetséges. Az ár 1 darabra vonatkozik.
Részletes infók a CPU-ról a hivatalos oldalon:
https: //ark. intel. com/content/www/us/en/ark/products/27119/intel-celeron-d-processor-336-256k-cache-2-80-ghz-533-mhz-fsb. html
Licitet nem törlök, ha valamire licitálsz, és megnyered, 15 napon belül át kell venned. A felelőtlenül licitálók (főleg akik hetekig ígérgetik, hogy eljönnek a termékért), az aukció végétől számított 15 nap után AUTOMATIKUSAN NEGATÍV értékelést kapnak, amennyiben nem történik meg az adásvétel!!!!
Internetes fizetést is elfogadok (PayPal, Payeer, Neteller, Perfect Money)
Elfogadok Bitcoin-t és bármilyen más kriptovalutát is!!!
Utánvéttel nem postázok, csak előre utalás vagy személyes átvétel jöhet szóba. Ha nem tudod megoldani az előre utalást (postázásnál), akkor ne licitálj!
Csere is érdekel, minden ajánlatot meghallgatok.
Ami különösen érdekel: 5, 25-ös floppy meghajtó, olcsó 50 köbcentis motorkerékpár, olcsó ingatlan, telek, lakókocsi, DDR3 és DDR4 memóriák.
Nézd meg a többi termékemet is!
Szállítás többféleképpen is megoldható, én az MPL Postafutárt-t ajánlom.
1000 Ft alatt nem postázok! Természetesen több termékemre való licit esetén az ár összevonható.
A járványhelyzetre való tekintettel csak postafutárral tudom küldeni a terméket. Személyes átvétel csak Sárváron telefonon egyeztetett helyszínen.


Jelenlegi ára: 200 Ft
Az aukció vége: 2020-09-24 16:59 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése