2020. július 29., szerda

Lego City 30360 Sarkvidéki Jégfűrész Polybag Bontatlan, Új!!! - Jelenlegi ára: 1 880 Ft

Lego City 30356 Arctic Ice Saw (Sarkvidéki Jégfűrész),  GYÁRI, BONTATLAN, ÚJ!!!  Gyűjtőtől eladó, akár hétvégén is átvehető.  
A NYOMTATOTT LEGO KATALÓGUSBAN NEM TALÁLHATÓ, EGYEDI MEGJELENÉSŰ KÉSZLET!!!
ÉRDEKESSÉGET KERESŐKNEK KIMONDOTTAN AJÁNLOM!
 A polybag zacsi mérete 17x17 cm szemből, amely magában rejt 39db legóelemet, amiken felül összerakhatunk még egy figurát is.
A klasszikus  CITY  vonal most tasakos formát öltött: a jópofa kis készlet, az ismert "Arctic" sorozatot bővíti, mindezt persze a  LEGO  cég vidám stílusában.
A részletesen kidolgozott kis kocsin egy "mindenvivő" óriás körfűrészt találunk, amit a szintén a zacsiban található jégsziklán ki is próbálhatunk.
A fantáziánk segítségével bármilyen legóelem hozzáépíthető és újabb, nagyobb környezetet is tudunk építeni a sarkvidéki jármű köré, ill. bármit rá is lehet illeszteni, saját kreálmányt vagy akár gyári kiegészítőket.
Jó ötlet az egyéb, nagyobb vagy csak egyszerűen más ajándékokhoz kiegészítőnek de az olyan alkalmakra is ajánlom, amikor nem akarunk nagyobb ajándékot venni-adni, mondjuk vendégségbe menéskor a házigazda Gyerkőcének, Szomszéd Kisfiú Húsvéti locsolásakor a tojás mellé vagy pl.  kiváló a Mikuláscsomagokhoz.
 
 Ajánlom minden  LEGO  rajongónak, gyerekeknek, gyűjtőknek és a Nekik érdekes ajándékot keresőknek!
 
Tisztelt Vásárló!
 
A személyes átvétel Budapesten MINDEN NAP az Örs Vezér téren és a Keresztúri úton (X. ker. ), ill.  HETI KÉT NAP Szigetszentmiklóson (Leshegyi út) is lehetséges.  DE!!!  A személyes átvételt csak abban az esetben tudom Önnek biztosítani,  ha a vásárlásának összértéke eléri (vagy majdnem eléri) a 4000 Ft-ot, megértését köszönöm.
Postai úton is tud Tőlem vásárolni, erről bővebben a szállítási feltételeknél olvashat 
Ha bármilyen egyéb kérdése van, kérem írjon, amint tudok válaszolok.
Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésemet,  kérem nézze meg a többit is legalul a többoldalas galériában, biztosan talál még érdekeset az Ön számára , üdvözlettel:
EXTRALEGO 

Jelenlegi ára: 1 880 Ft
Az aukció vége: 2020-07-29 22:57 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése