2020. január 30., csütörtök

Nagy Sándor festőművész vidám társasággal a Szentjakabi tónál, 1935 körül - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

3 db, papírlapokra ragasztott papírkép. Méretük: 11, 1*8 cm. Jelzés nélkül. Jó állapotban. A három darab fénykép 1935 körül készült a Gödöllő melleti Szentjakabi tónál, egy időben. Két képen látható Nagy Sándor festőművész. Jelzetlenek.
Nagy Sándor (Németbánya,  1868.  május 18.  –  Gödöllő,  1950.  március 14. ) magyar festő és grafikus. Annak a művésztípusnak a megtestesítője volt, aki az anakronizmust is vállalva, hűséggel kitartott az ifjúkorában megtalált eszmények mellett. A szecesszió programjának megfelelően a művészet több ágát is művelte.  Körösfői-Kriesch Aladárral a gödöllői művésztelep egyik alapítója. A művésztelep az angol Arts and Crafts Movement („ művészetek és mesterségek mozgalma” ) szellemisége nyomán hozták létre a gödöllői művésztelepet, amelynek működése a művészetek és a mesterségek tradicionális egységén alapult. Kettejük erőfeszítései és művészeti elképzelései alakították ki ennek a magyar szecesszió szellemében létrejött egyetlen szervezett társulásnak az arculatát.  Ruskin nyomán vallották, hogy „ az élet minden megnyilatkozásának művészi tartalmat kell adni", s hittek a művészet életújító, megtisztító szerepében.
---------------------
-személyes átvétel
hétfőnként, szerdánként és csütörtökönként 12 és 18 óra között a földalatti Vörösmarty utcai megállójához közeli üzletünkben
-postázás
-posta csomagautomatába
-posta pontra
-házhoz
az aktuális postai díjszabás és a rendelt tétel (tételek) súlyának függvényében.
-fizetés
-az üzletben készpénzben vagy bankkártyával
-postázás esetén kizárólag banki előre utalással (utánvét, csekk nincs). (19A1219)


Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2020-02-20 15:57 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése