2019. augusztus 26., hétfő

Apple Watch okosóra tok - Jelenlegi ára: 5 490 Ft


Szeretnéd biztonságosan tárolni drága okosórád? Nem akarod, hogy nagyon érje a por, mert nehéz a kis résekből kitakarítani? Esetleg félsz, hogy a szekrényről leveri valaki, és megsérül?
Mindenkinek vannak igazán féltett dolgai, amire bizony úgy vigyáz, mintha a legféltettebb hímes tojás lenne a világon. Neked épp az Apple Watch-od lenne az a portéka, amit mindig szeretnél biztonságba tudni? Akkor ezt a tokot bizony neked találták ki. Stílusos tárolást biztosít, így nem kell többet aggódnod, hogy bármi baja esik szeretett órádnak. Belseje speciális anyaggal burkolt, így megóvja a karcolásoktól. Segít, hogy a töltőkábelt törésmentesen tud tárolni. A töltőfejnek külön tárolóegysége van, amihez utána egy könnyű mozdulattal hozzá lehet tekerni a kábelt. Így mindig kéznél lesz, és nem fogsz elfelejtkezni a töltésről sem. Könnyű és praktikus kialakításának köszönhetően bárhová magaddal viheted, mert nem foglal nagy helyet. Kifejezetten hasznos üzleti utazások során, mert ütés és vízálló.
Hasznos tudnivalók:
Megvédi okosórádat a karcolódásoktól és a portól. Könnyű és praktikus kialakítású, így bárhová magaddal viheted. Törésmentesen tárolhatod benne a töltőkábelt. Ütés és vízálló.
Az Apple Watch okosóra tok tulajdonságai:
Mérete: 8. 5 cm x 4 cm x 8. 5 cm
Mit rejt a termék doboza?
1 db Apple Watch okosóra tok


Jelenlegi ára: 5 490 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése