2019. február 23., szombat

WINDOWS 10 Professional COA MATRICA LICENC WIN 10 Pro Liszensz GARANCIA SZÁMLA - Jelenlegi ára: 9 000 Ft

Microsoft WINDOWS 10 Professional COA matrica (32/64 bit)
Win 10 Pro COA matrica
Rejtettkulcsos (kaparós) matrica a fotók szerint.
Később is újraktiválható, végleges (örök) licenc.
Lifetime aktiválás, soha nem jár le.
A licenc saját Microsoft fiókhoz rendelhető.
Az összes elérhető nyelven (magyar is) aktiválható.
Minden asztali gépre és notebookra (nem márkafüggő)
A fotók az eladó termékekről készültek.
Az ár 1 darabra vonatkozik (1db PC-re aktiválható).
Céges számla | Garancia | Jogi nyilatkozat | EULA | Támogatás
A fizikai COA matricát postán kapja meg a vásárló.
Szállítási idő 2 - 5 nap.
Szállítás (előreutalás, bankkártya, PayPal): 400 Ft
Szállítás MPL futár (utánvéttel): 1 200 Ft
A programot a gyártó hivatalos oldaláról töltheti le a vásárló (ESD), így
garantálva, hogy eredeti szoftver kerül a gépére és nem hamis kém változat.
Windows 10 hivatalos letöltés és telepítés
https: //www. microsoft. com/software-download/windows10
90 nap pénzvisszafizetési garancia
Teljes verzió | Magyar nyelv | Frissítések
Aktiválható online és telefonon is a Microsoft aktiváló központ telefonos
hívásával. Újrahasznosított, fel nem használt oem licenc 1db PC-re.
ESD készbesítés
Electronic Software Delivery, ESD jelentése:
Elektronikus Szoftver Kézbesítés.
A COA matricát postán kapja meg a vásárló.
Számlázás
A vásárló (magán és cég) a számlát elektronikusan kapja meg
PDF formátumban az email címére és a vevői fiókjába.
Miért problémás a különböző aktivátor programokkal aktivált Windows?
Az aktivátor programokkal aktivált Windows (mint a "KMSpico" és különböző fajtái) estében a számítógép biztonsági kockázatnak és a személyes adatok veszélynek vannak kitéve. Az ilyen aktiváló megoldások, illetve programok jellemzően kém programok, adatlopók vagy adwords programok. Aktivátor program esetén veszélyben lehetnek a bankkártya adatok, jelszavak is online vásárlás esetén, de akár a számítógép kamerájához vagy mikrofonjához is hozzáférhetnek illetéktelenek a tudtunkon kívül. Továbbá informatikai rendszerek elleni visszaéléseket követhetnek el, de BitCoin bányászatra is használhatják a gépet a tulajdonosa tudta nélkül. Az ilyen aktivátor programok egyszerre csak 180 napra aktiválják a rendszert és a látszatját keltik a végleges aktiválásnak, sok esetben a biztonsági frissítések letiltása, tűzfal, és védelelmi funkciók blokkolása mellett működnek. Nagyon gyakori, hogy az ilyen programok olyan veszélyforrást hordoznak, melyeket csak hónapokkal később ismerünk meg, amikor már késő, mert feltörték a Gmail vagy Facebook fiókunkat. Cégek esetében egy ilyen biztonsági incidens akár az ügyfélkör elvesztésével is járhat, illetve súlyos adatvesztéssel, károkkal, perekkel fenyegethet.
Termékkulcs használatával aktivált rendszer esetében maga az aktiválás semmilyen biztonsági kockázatnak nem teszi ki a gépet, illetve a rendszert és biztonságos megoldást jelent.
Jogalap
Az Európai Bíróság (Curia) 2012. július 3-i, (C-128/11. ) határozata alapján a szoftverek értékesítése az adathordozó (CD/DVD/Pendrive) fizikai szállítása nélkül is megengedett. A licenckulcsok digitális, illetve elektronikus formában átadhatók, valamint fel nem használt szoftverlicencek eladása, használt licencek tovább ruházása legális, attól függetlenül, hogy az a szoftver adathordózó lemezén található, COA vagy online licenckulcs. A szoftvergyártó nem akadályozhatja meg licencei további eladását, és hogy ezáltal programjait tovább használják, beleértve az OEM és DSP, illetve ESD verziókat is. A szoftvergyártó szerzői joga kimerül, amikor szoftverét első alkalommal eladja. Volumen licenc egyesével történő eladása és online átruházható licencek kereskedelme megengedett.  Újrahasznosított, használt szoftver licenc. (C-128/11., ECLI: EU: C: 2012: 407, EU 2001/29/EG, 28., 2009/24/EK)
Az átruházással kapcsolatban alkalmazott jogszabályok és irányelvek
Európai Legfelsőbb Bíróság 2012., C-128/11. határozata. (A terjesztési jog kimerülése, a jogszerű megszerző fogalma. )
2009/24/EK és 2001/29/EK Európai Parlamenti irányelvek. (A számítógépi programok jogi védelméről. )
910/2014/EU EP rendelet és 137/2016. (VI. 13. ) Korm. rendelet. (A digitális hitelesítés szabályairól. )
1/2018. (VI. 29. ) ITM Korm. rendelet. (A digitális archiválás szabályairól. )
 
A Vállalkozás a Felhasználó felé az alábbiakat szavatolja
A termékhez a Vállalkozás jogszerűen, dokumentálva jutott. A kiállított, átadott dokumentumok digitális tanúsítvány hitelesítéssel ellátottak, valamint 1/2018. (VI. 29. ) ITM rendelet irányelvei szerint hitelesítve archiválva lettek.
A termék az Európai Unió/EGK területén került eredetileg forgalomba a szerzői jog tulajdonosának hozzájárulásával.
A forgalomba került szoftverlicenc tovább értékesítése a szoftvergyártó hozzájárulása és engedélye nélkül is megengedett, mivel az eredeti jogtulajdonos terjesztési joga az EU 2009/24/EK irányelve, továbbá az Európai Bíróság (Curia) 2012. C-128/11. határozata alapján az első forgalomba hozatal alkalmával kimerült (jogkimerülés).
Az átruházott licenc nem áll használat vagy korlátozás alatt, valamint a szoftver az eredetileg telepített adathordozóról eltávolításra került, vagy az eleve nem került felhasználásra
. A vonatkozó jogszabályok alapján a szoftverek szabadkereskedelme megengedett és legális az EU/EGK területén.
Windows 10 Pro beszerzése
A Windows 10 Pro teljes verziója a Microsoft hivatalos oldaláról tölthető le ISO fájl formátumban.
A Microsoft oldalán található és futtatható egy telepítő adathordozó készítő eszköz (MediaCreationTool program), amellyel könnyen és egyszerűen egy Windows 10 telepítő pendriveot lehet készíteni (DVD-t is).
Az letöltés és használat legális a Microsoft és az EU törvények teszik lehetővé.
A megvásárolt licenc globálisan bármely nyelvű Windows 10 Pro operációs rendszerhez használható, így a Magyarhoz is.
Az új Windows 10 rendszer telepítése közben adható meg az aktiválási kulcs (termék kulcs), vagy a telepítés után is aktiválható a gépházban.
A Windows 10 Pro 32 vagy 64 bites verziójának aktiválási kulcs megvásárlása 1db számítógéphez, vagy notebookhoz való korlátlan használatra jogosít.
Az upgrade-lt, korábbi Windows-ról való felfrissítés esetén, vagy régi telepítés esetén nem garantálható az aktiválás, ami nem a kulcs hanem a már megváltozott fájl rendszer problémája lehet. Ilyen esetben a megfelelő verzió telepítésére lehet szükség.
Esetlegesen egy már korábban telepjtett Windows 10 esetében, amennyiben nem sikerül utólag aktiválni a rendszert, úgy a kapott letöltő linken lévő Win 10 program telepítésre lehet szükség. Az aktiválási problémák elkerülése érdekében azt ajánljuk, hogy telepítse újra a szoftvert a gyártó oldalán elérhetövé tett link-röl (tiszta telepítés).
Az aktiváláshoz szükséges, hogy a számítógép aktív Internet kapcsolattal rendelkezzen. Egyéb esetben telefonon aktiválható.
Termék és kézbesítés
A termék, illetve ár nem tartalmaz fizikai CD/DVD lemez vagy pendrive adathordozót, csak a COA matricát, amelyet postán kap meg a vásárló. Maga a program letölthető formában kerül átadásra, így a szoftvert a vásárlónak kell letöltenie a gyártó weboldaláról, amelyet telepítés után a megvásárolt licenc matricával tud aktiválni.
Fizetési lehetőségek
Banki átutalással, bankkártyával (Visa, Master),
banki befizetéssel, valamint PayPal-lel lehetséges.
Fizetés | szállítás | átvétel | garancia
Fizetés banki utalással, banki befizetéssel, PayPal útján és bankkártyával (Visa, Master) lehetséges.
Átvétel postai úton elektronikus formában. Kézbesítés 2 - 5 munkanapon belül.
GARANCIA:
90 nap, ami abban az esetben érvényesíthető, amennyiben valamilyen oknál fogva nem érvényes a kód egy új telepítésű program esetében sem. Ilyen esetben képernyő fotó elküldése szükséges a hibakóddal és szükség esetén új kulcsot kap vásárló, vagy vissztérítjük a teljes vételárat. A garancia nem érvényes a felhasználó gépének vagy operációs rendszerének működésére, kompatibilitására, valamint a hozzáértés, szakszerűség hiányára. A jogszabályi előírások értelmében letölthető szofvertermékekre jellegéből adódóan nem vonatkozik elállási jog, ezért kérjük fordítson különös figyelmet a vásárolni kívánt szoftvertermék verziójának kiválasztására. A a licenc szerződés a program telepítésekor annak használati feltételeinek elfogadásával jön létre.
Kérjük a nyertes vevőt, 3 napon belül vegye fel a kapcsolatot e-mail útján és írja meg pontos kézbesítési adatokat, mivel az sok esetben nem ugyan az mint a Vaterán regisztrált cím. A fizetés 5 munkanapon belül esedékes. A fizetéshez, illetve tranakcióhoz szükséges adatakokat, részleteket vásárlás után a Vatera automatikusan elküldi a vevő által megadott email címre.
A zökkenőmentes pozitív ügyletre trekszünk. Amennyiben probléma vagy félreértés akadna a termékkel kapcsolatban jelezd e-mailben, hogy megoldhassuk mielőtt negatív értékelést adnál.
Kérjük komoly szándékkal licitálj, illetve vásárolj. Visszatérítés nem a terméklapnak megfelelő termék, hibás termék eseténben lehetségses. Licit tétel és vásárlás esetén kérjük az itt leírtak és az aukciós szabályok tudomásul vételét. A licitálással, leütéssel (vásárlással) a vevő tudomásúl veszi és elfogadja a terméklapon leírtakat.
Újrahasznosított, használt szoftver: A „ second hand” vagy „ remarketing” szoftverek javarészt európai vállalati felszámolások, leépítések, számítógép selejtezésekből származó, valamint elavult, meghibásodott, bontott számítógépektől elválasztott licencek formájában kerülnek átruházással újra forgalomba.  Az Európai Legfelsőbb Bíróság 2012. július 3-i, (C-128/11. ) határozata alapján a használt licencek szabadkereskedelme megengedett és legális az EU területén. A határozat az OEM, Volume, illetve letölthető (ESD) szoftverek esetében is lehetővé teszi a szabadkereskedelmet, függetlenül attól, hogy az fizikai vagy digitális licenc. A döntés szerint a szoftvergyártók nem tilthatják meg a használt, vagy a felnem használt szoftverlicencek tovább értékesítését, még abban az esetben sem, ha a hozzá való programokat az internetről töltötte le a felhasználó. A szoftvergyártó szerzői joga az első eladáskor kimerül (jogkimerülés), ezáltal nem akadályozhatja meg annak további eladását és használatát, ha már egyszer forgalomba hozta a szoftvert (EU 2001/29/EG, 28. ). Ha a szerzői jog jogosultja eladja a program egyik példányát és biztosítja számára annak használatára vonatkozó jogot, ezzel kimeríti a terjesztésre vonatkozó jogát. A használt szoftverek esetében a online frissítések joga élettartam alatt megmarad, így az új tulajdonos ugyan azt a minőséget és szolgáltatásokat élvezheti, azonban gyártói telefonos terméktámogatás nem jár a termékekhez, valamint nem átvihető licenc, kizárólag 1db eszközre telepíthetők.
"A BÍRÓSÁG ÍTÉLETE (nagytanács):
„ A számítógépi programok jogi védelme – Az internetről letöltött használt számítógépi programok forgalmazása – 2009/24/EK irányelv – A 4.  cikk (2) bekezdése és az 5.  cikk (1) bekezdése – A terjesztési jog kimerülése – A » jogszerű megszerző« fogalma”
A fenti indokok alapján a Bíróság (nagytanács) a következőképpen határozott:
"1) A számítógépi programok jogi védelméről szóló, 2009. április 23? i 2009/24/EK európai parlamenti és tanácsi irányelv 4. cikkének (2) bekezdését úgy kell értelmezni, hogy a számítógépi program példányának terjesztési joga kimerül, ha a szerzői jog jogosultja – aki engedélyezte, akár ingyenesen is, e példánynak az internetről valamely adathordozóra való letöltését –, az e példány gazdasági értékének megfelelő díjazás megfizetése ellenében a tulajdonában álló műpéldányon időbeli korlátozás nélkül felhasználói jogot is biztosított.
2) A 2009/24 irányelv 4. cikkének (2) bekezdését és 5. cikkének (1) bekezdését úgy kell értelmezni, hogy valamely felhasználói licenc újraeladása esetén – ami magában foglalja a számítógépi programnak a szerzői jog jogosultja internetes oldaláról letöltött példányának újraeladását is –, amely licencet az említett jogosult eredetileg időbeli korlátozás nélkül és a műve említett példánya gazdasági értékének megfelelő díjazás megfizetése ellenében adta az első megszerzőnek, az említett licenc második megszerzője, valamint a licenc minden további megszerzője hivatkozhat az ezen irányelv 4. cikkének (2) bekezdése szerinti terjesztési jog kimerülésére, ebből következően azokat az ezen irányelv 5. cikke (1) bekezdésének értelmében vett jogszerű megszerzőknek lehet tekinteni, akiket megillet az utóbbi rendelkezés szerinti többszörözési jog. "
A leírt adatok és jellemzők a gyártó, illetve a forgalmazó által közzétett adatok, akik fenntartják a változtatás jogát. Ezért a közölt adatokért felelősséget nem áll módunkban vállalni. Minden márkanév, illusztráció, logó csak a vásárlási ajánlat, illetve jellemzők leírásrára szolgál. A márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.
Köszönjük az érdeklődést


Jelenlegi ára: 9 000 Ft
Az aukció vége: 2019-03-15 18:20 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése