2018. december 25., kedd

Dr. Hauschka intenzív kúra érett bőrre - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Dr. Hauschka intenzív kúra érett bőrre.
Nem sokat használtam belőle, sajnos nem volt megfelelő a bőrtípusomhoz.
Eredeti ára 17. 490 Ft volt.
Leírás:
Kiszerelés:  40 ml
Bőrállapot:
A szabályozó hatású Dr. Hauschka Intenzív kúra érett bőrre speciálisan az igényes, érett bőr szükségleteihez igazodik. Kiegészítő normalizáló impulzust nyújt számára.
Fontos alkotóelemek:
A kompozíció a természet válogatott kincseit egyesíti ritmizált formában: vitalizáló drágaköveket (kék turmalin, borostyán, regeneráló arany), a nedvesség megőrzését segítő gyógynövényeket (fehérliliom és mályva), természetes termálsóvizet Bad Bentheimből és szantálfa vizet.
Hatása:
A Intenzív kúra érzékeny bőrre alkalmazása segíti a bőr regenerációs erejének megőrzését és támogatását. A bőrkép láthatóan finomodik és kisimul. Ezzel egy időben a bőr rugalmassága, formaereje is támogatást kap, sugárzó, lágy és ápolt lesz.
Alkalmazása:
A reggeli Dr. Hauschka Mélytisztítóval történt tisztítás után az Arctonik helyett körülbelül 5 pumpányit az arcra permetezünk belőle és azt a kezünkkel finoman benyomkodjuk a bőrbe. Reggelente ezt követően az igényes, érett bőrre nappali ápolásként a Dr. Hauschka Regeneráló krémet vigyük fel. Este a Mélytisztítóval való tisztítás után csak az Intenzív kúrát permetezzük a bőrre, és ezután ne tegyünk rá semmi mást. Harmonizáló kúraként évente négyszer 28 napig alkalmazzuk.
Sajátosság:
A 40 milliliteres üveg tartalma egy kúrához elegendő

Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2019-01-14 20:16 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése