2018. július 28., szombat

Thera-Band Stabilitás tréner, féláron!! - Jelenlegi ára: 5 500 Ft

Eladó a bolti ár feléért, egy Thera Band Stabilitás Tréner.
Új bontatlan termék!
Made In USA
Az ár 1db-ra vonatkozik, 2db vásárlása esetén, a szállítási költség nem változik!
A TheraBand stabilitás tréner egy olyan kiváló minőségű eszközök, amely biztosítja a hatékony és progresszív egyensúly fejlesztést. Az ovális alakú stabilitás trénerek három különböző anyag sűrűséggel vannak ellátva, így téve lehetővé a fejlődést az egyes  e a nehézségi szintek előrehaladásával. A sima zöld és kék színű, zárt cellás habból készült, felfújható fekete színű, PVC-ből készült. A trénereket úgy tervezték, hogy javítsák a végtagok pozícionálását, az ízület stabilitását, a reflexiást, a koordinációt és az erőt és az agilitást. A stabilitási tréner segít stabilitás elérésében és megelőzni a fájdalmas ingerületeket kialakulást vagy a sérüléseket.
A TheraBand stabilitás tréner egyensúlyozó eszköz pozitív élettani hatásai:
A kék, "puhább" stabilitás tréneren nehezebb a gyakorlatok pontos kivitelezése
Az egyensúlyozó eszközök használata a testtartás és a koordináció javítására szolgál
A térd és a boka ízületek rehabilitációjában is kiválóan alkalmazható a stabilitás tréner
Az instabil felszínnel rendelkező egyensúlyozó eszközön történő tréning megköveteli az egyensúly fenntartását és a stabil testtartást
A mindennapi életben nagy szükségünk van a jó egyensúlyra és a mozgékonyságra, melyek alapvetően meghatározzák a test aktivitását.
Ehhez nyújtanak különleges segítséget a TheraBand egyensúlyozó eszközök. Ezen eszközökön végezhető koordinációs, stabilizációs gyakorlatok, miközben különösen javul a test teljesítőképessége és fokozódik a koncentráció is.
Sikeresen alkalmazható mindenek előtt prevenciónál (gyermekek és idősebbek),  sérülések utáni rehabilitációnál és sportban a teljesítőképesség növelésére.
Tömör habszerű anyaga csúszásmentes.

Jelenlegi ára: 5 500 Ft
Az aukció vége: 2018-08-18 07:20 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése