2018. június 26., kedd

MINT AZ ÚJ!!! FÉLÁRON!!! SVÁJCI GYÁRTMÁNY!!! 15 BAR-os!!! Trisa kávéfőző gép kávégép kávé gép - Jelenlegi ára: 16 500 Ft


A licit tárgya: kávéfőző gép
Inkább új, mint újszerű!!!
Made in Switzerland!!! svájci gyártmány, nem gagyi kínai!!!
Féláron!!! új ára 99, 99 Euro volt, íme egy link: KATT IDE!
Édesapám hagyatékából való. Ausztriában vásároltam neki karácsonyra, mikor kint dolgoztam. Kipróbálta, de nem használta, mert a kotyogós jobb kávét főz, mondta : -)
Leírás:
A TRISA ESPRESSO FINO eszpresszógép 0, 9 literes kivehető víztartállyal rendelkezik. Tejgőzölő cappuccino készítéshez. Fűtött pohártartó. Kivehető folyadékszint-jelzős csepegtetőtálca. A thermoblokknak köszönhetően nincs maradék víz a rendszerben.
Műszaki adatok:
15 bar nyomás
0, 9 l-es kivehető víztartály
Tejgőzölő Fűtött pohártartó
Kivehető csepptálca integrált szintjelzővel
Könnyű kezelés és tisztítás
Van még sok eladó termékem az édesapám után. Például: Sinus B3 e-bike 28"-os Bosch középmotoros elektromos trekking bicikli, vadonatúj Jacques Lemans golf karóra, egy Tompa Mihály fehér herendi porcelán mellszobor, nagy tengeri korallok, csiga, kagyló és kőzet, egy lakásriasztó szett, ipari mágnesek, 3, 5 mm-es neoprén melles horgásznadrág, Hydrosana méregtelenítő lábfürdő, karaván visszapillantó tükör, robusztus álló fa fogas, 3 kefés elektromos cipő tisztító gép, autóba univerzális térelválasztó kutyarács, egy 200 l-es kerti zárható műanyag görgős tároló doboz, egy Black&Decker 1. 200 W-os kézi körfűrész, egy elektromos fűthető ágymelegítő-ágytakaró, egy Erba márkájú 200-as kettősköszörű 370 W-os, egy Ryobi RPT400 teleszkópos elektromos sövényvágó és egy Black&Decker "normál" 400 W-os elektromos sövénynyíró, stb... Érdemes az összes hirdetésemet megnézni!   
Van egy csomó hasznos termékem is, nézd meg azokat is! Ide kattintva megtalálhatóak!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van elég saját referenciám!

Jelenlegi ára: 16 500 Ft
Az aukció vége: 2018-07-17 19:42 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése