2017. március 22., szerda

Pierre Cardin P.C.8778/66 W női szeművegkeret - ÚJSZERŰ - Jelenlegi ára: 16 000 Ft

Eladó a képen látható Pierre Cardin P. C. 8778/66 W elnevezésű 2015-ös kollekcióból származó keret nélküli női fém, rózsaszín szemüvegkeret. Vadonatújként saját részre vásároltam, de egy szerencsétlen baleset (a kisfiam öltőztetése közben lecsúszott a szemüveg és eltört a lencse) miatt szeretném eladni. Úgy érzem nekem nem hozott szerencsét. A törött lencse természetesen megvan, így tökéletesen készíthető megfelelő méretű lencse. A keret teljesen újszerű, nagyon keveset használtam. Egy apró hiája van: a jobb szár végén pár pötty, apró karc látható.
A termék jobb bemutatása érdekében kölcsönöztem az első fényképet, mely tökéletesen visszaadja a keret színét, formáját.
Ezt a keretet kifejezetten energikus nők számára tervezték. Merész design és kifejező erő kapcsolódik a klasszikus csinossághoz. A szegély nélküli keret szerényen a háttérben marad, és ezáltal nemes hatása van. Ha inkább kerek vagy ovális az arcod, a négyszögletes forma kontrasztot teremt, amivel teljesen új megjelenést nyersz. A nemes fém keret filigrán vonalvezetést tesz lehetővé, és rendkívüli könnyedséget ad a megjelenésünknek. Ráadásul a fém keretek szinte elnyűhetetlenek - erős, rugalmas és rozsdaálló. A rózsaszín igazi mindenes. Lehet úrhölgy viselet, a megfelelő kombinációban csinos, és mindig hordható egy kacsintással.
Eredeti ára: 40. 000. - Ft volt
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok!

Jelenlegi ára: 16 000 Ft
Az aukció vége: 2017-04-12 13:42 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése