2016. október 26., szerda

1 literes tejes üveg - Jelenlegi ára: 650 Ft

Eladó a képeken látható régi üveg, tejesüveg. A teteje nincs meg. Nem törött, nem repedt.
Az üveg magassága: 26cm
Személyes átvétel Miskolc belvárosában lehetséges, vagy csomagként Foxpost-on keresztül 499Ft-ért (házhoz opcióval 990Ft-ért), esetleg MPL csomagként 1290Ft-ért postázom.
Utánvét kizárva!
Kérlek, hogy az alábbiakat a későbbi félreértések elkerülése érdekében feltétlenül olvasd el!
Licitálási és vásárlási feltételek:
1.  Mielőtt licitálnál vagy leütnéd a terméket, olvasd el alaposan a termékleírást és a szállítási feltételeket. Olvasni nem tudó, értetlenkedő emberekre sajnos nincs időm.
2. Ha valami nem egyértelmű, inkább kétszer kérdezz.
3. Licitet NEM törlök. Ha már licitáltál, azzal elfogadtad a vásárlási feltételeket (értelmes és komoly ember nem licitál vaktában ugyebár).
4. Kifogás nincs: nem ilyenre gondoltam , nem jó a mérete, nem tetszik a színe, időközben kaptam egy másikat stb. (minden benne van a termékleírásban és a fotókon). Licitálás előtt inkább kérdezz!!!
5. Személyes átvételnél sincs visszalépési lehetőséged. Ha megnyerted az aukciót, át kell venned a terméket, amúgy miért licitáltál rá, nem igaz?
6. A termékeim személyes átvételére Miskolc belvárosi részén van lehetőség, bárki számára (akár gyalogosan, tömegközlekedéssel, kerékpárral vagy autóval) jól megközelíthető helyen.
7. A termékeket igény és lehetőség szerint postázom, esetleg futárral küldöm. A szállítási költség a vevőt terheli.
8. Igény szerint Miskolc területén házhoz tudom szállítani a terméket, de ez esetben 1. 000Ft költséget számítok fel (a benzint sajnos nem adják ingyen, a kieső időről nem is szólva).
9. Személyes átvételnél egyben történő készpénzes fizetés jöhe t szóba (részletfizetés nincs). Postáz�! �snál csak banki átutalást, befizetést vagy csekkes fizetést fogadok el. Utánvétes küldéssel nem foglalkozom.
10. A kapcsolattartás elsődlegesen email-ben történik, hogy az üzletmenetnek legyen nyoma (ez mindekettőnk érdeke).
11. A kapcsolatfelvételre 3 nap, a termék kifizetésére 7 nap áll rendelkezésedre.
12. Csak akkor licitálj, ha a fentieket elfogadod!
Jó licitálást, kívánok!

Jelenlegi ára: 650 Ft
Az aukció vége: 2016-11-16 07:00 . 1 literes tejes üveg - Jelenlegi ára: 650 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése